1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportSURSE. Ponta a trimis la Cotroceni nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul...

SURSE. Ponta a trimis la Cotroceni nominalizarea lui Mihai Fifor la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor în funcţia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax.

Conform surselor citate, propunerea de nominalizare a noului ministru a fost transmisă vineri la Preşedinţie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(” + ‘ript>’);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(” + ‘ript>’);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_auto/8a753982109c9787b1d94278530c84ce/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Citește și: Mihai Fifor, senator PSD, ar putea fi noul ministru al Transporturilor

Joi, surse guvernamentale au declarat că Fifor ar putea fi nominalizat de către premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor.

Postul de ministru este vacant de aproximativ o săptămână, când Ioan Rus a demisionat în urma declaraţiilor sale referitoare la românii din străinătate.

Rus a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate și despre cât câștigă aceștia muncind în construcții, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că “de banii ăștia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

Rus a fost numit ministru al Transporturilor în iunie anul trecut.

Duminică, premierul Ponta a anunţat că medicii turci care l-au operat au decis că poate fi externat, dar îşi va relua activitatea normală într-o perioadă de până la 28 de zile, astfel că îi va cere preşedintelui Iohannis să îi încredinţeze vicepremierului Oprea atribuţiile de prim-ministru în acest interval.

Scrisoarea către Iohannis a fost înregistrată la cabinetul premierului tot vineri.

 

Cele mai citite

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă