15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua defilează spre titlu

Steaua defilează spre titlu

Liderul a făcut scorul campionatului şi steliştii aşteaptă optimişti meciul de la Copenhaga, joi, de la ora 20.00, în direct pe Dolce Sport. Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în optimile Cupei României, Chiajna impunându-se la loviturile de departajare, în timpul regulamentar de joc scorul fiind 0-0.

Steaua avea  mare nevoie de victorie, pentru a reveni astfel după cele două eşecuri consecutive, 1-5 cu Stuttgart şi 1-3 cu FC Braşov. De cealaltă parte, Chiajna vine după victoria la limită cu Gloria Bistriţa, scor 2-1. În clasament, Steaua este lideră, în timp ce Chiajna se află pe poziţia a 10-a, la 18 puncte în spatele ei.La finalul partidei a existat şi un conflict între galeria celor de la Chiajna şi Mihai Stoi­ca, managerul Stelei. Mihai Stoica şi-a făcut duşmani la Chiajna încă de la precedenta întâlnire dintre cele două for­maţii. La meciul din Cupa României, managerul din Ghencea a avut un conflict cu antrenorul de portari al gazdelor şi cei doi erau să se bată.

Stoica s-a bucurat pentru succesul categoric al Stelei, scor 6-0, iar fanii gazdelor l-au taxat pentru manifestările exuberante.

„Ţi-ai luat cutie de carton? Pune-te în genunchi, băi sclavule!”, au strigat fanii Concordiei spre Mihai Stoica. Managerul Stelei le-a replicat ironic: „A început Roland Garros. Să nu cumva… pe la ora 11″.

Întrebat apoi în legătură cu acel incident, Mihai Stoica a spus: „Nu cred că au de împărţit cu mine nimic, nu am de împărţit nici eu nimic cu ei. Sunt reacţii la cald şi mergem înainte, nu e nici o problemă”.

Cealaltă echipă care ne reprezintă în Europa săptămâna aceasta, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, rezultat în urma căruia se află la 15 puncte de liderul ­Steaua.  

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, ­programul celorlalte meciuri ale competiţiei:

Vineri

„U” Cluj – Pandurii Târgu Jiu 1-1; Au marcat: Dinu ’38 / Rusu ’73.

Concordia Chiajna – Steaua 0-6; A marcat: Chiricheş ’14, Rusescu ’33, ’41, Nikolici ’49, Tănase ’55, Rocha ’76.

Sâmbătă

FC Braşov – Viitorul 3-1; Au marcat: Mateiu ’32, Buga ’54 (penalti), Păun ’90+1 / Chiţu ’23.

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 1-1; Au marcat: Llullaku ’58 / Valente ’36.

Duminică

Ceahlăul Piatra Neamţ – Petrolul, ora 18.00, DigiSport

FC Vaslui – Rapid, ora 20.30, DigiSport

Luni

Oţelul Galaţi – CSMS Iaşi, ora 18.00, DigiSport

Astra – Gloria Bistriţa, ora 19.00, Dolce Sport

Dinamo – CS Turnu Severin, ora 20.30, DigiSport.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă