9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialSteaua defilează spre titlu

Steaua defilează spre titlu

Liderul a făcut scorul campionatului şi steliştii aşteaptă optimişti meciul de la Copenhaga, joi, de la ora 20.00, în direct pe Dolce Sport. Ultima confruntare dintre cele două echipe a avut loc în optimile Cupei României, Chiajna impunându-se la loviturile de departajare, în timpul regulamentar de joc scorul fiind 0-0.

Steaua avea  mare nevoie de victorie, pentru a reveni astfel după cele două eşecuri consecutive, 1-5 cu Stuttgart şi 1-3 cu FC Braşov. De cealaltă parte, Chiajna vine după victoria la limită cu Gloria Bistriţa, scor 2-1. În clasament, Steaua este lideră, în timp ce Chiajna se află pe poziţia a 10-a, la 18 puncte în spatele ei.La finalul partidei a existat şi un conflict între galeria celor de la Chiajna şi Mihai Stoi­ca, managerul Stelei. Mihai Stoica şi-a făcut duşmani la Chiajna încă de la precedenta întâlnire dintre cele două for­maţii. La meciul din Cupa României, managerul din Ghencea a avut un conflict cu antrenorul de portari al gazdelor şi cei doi erau să se bată.

Stoica s-a bucurat pentru succesul categoric al Stelei, scor 6-0, iar fanii gazdelor l-au taxat pentru manifestările exuberante.

„Ţi-ai luat cutie de carton? Pune-te în genunchi, băi sclavule!”, au strigat fanii Concordiei spre Mihai Stoica. Managerul Stelei le-a replicat ironic: „A început Roland Garros. Să nu cumva… pe la ora 11″.

Întrebat apoi în legătură cu acel incident, Mihai Stoica a spus: „Nu cred că au de împărţit cu mine nimic, nu am de împărţit nici eu nimic cu ei. Sunt reacţii la cald şi mergem înainte, nu e nici o problemă”.

Cealaltă echipă care ne reprezintă în Europa săptămâna aceasta, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, rezultat în urma căruia se află la 15 puncte de liderul ­Steaua.  

Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, ­programul celorlalte meciuri ale competiţiei:

Vineri

„U” Cluj – Pandurii Târgu Jiu 1-1; Au marcat: Dinu ’38 / Rusu ’73.

Concordia Chiajna – Steaua 0-6; A marcat: Chiricheş ’14, Rusescu ’33, ’41, Nikolici ’49, Tănase ’55, Rocha ’76.

Sâmbătă

FC Braşov – Viitorul 3-1; Au marcat: Mateiu ’32, Buga ’54 (penalti), Păun ’90+1 / Chiţu ’23.

Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 1-1; Au marcat: Llullaku ’58 / Valente ’36.

Duminică

Ceahlăul Piatra Neamţ – Petrolul, ora 18.00, DigiSport

FC Vaslui – Rapid, ora 20.30, DigiSport

Luni

Oţelul Galaţi – CSMS Iaşi, ora 18.00, DigiSport

Astra – Gloria Bistriţa, ora 19.00, Dolce Sport

Dinamo – CS Turnu Severin, ora 20.30, DigiSport.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă