Steaua, egal spectaculos cu CFR Cluj

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă seară pe Naţional Arena, împotriva echipei CFR Cluj, contând pentru etapa a XVII-a din Liga I. Golurile au fost marcate de Kapetanos (16) ...

Share

Claudiu Berbece 0 comentarii

11.12.2011 - 20:14

Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă seară pe Naţional Arena, împotriva echipei CFR Cluj, contând pentru etapa a XVII-a din Liga I. Golurile au fost marcate de Kapetanos (16) pentru CFR, respectiv de Mihai Costea (75) pentru Steaua.

Bucureştenii se pot simţi nedreptăţiţi de rezultatul final pentru că, în afara golului spectaculos, din foarfecă, reuşit de Costea, au mai avut trei bare şi alte trei-patru ocazii periculoase la poarta portughezului Beto. De partea cealaltă, ardelenii nu au izbutit nimic notabil după golului fostului stelist Kapetanos, remarcându-se însă negativ. Gabi Mureşan şi Weldon au fost trimişi la cabine în minutul 85, brazilianul atrăgându-şi cartonaşul roşu pentru protestele tăioase la adresa eliminării lui Mureşan. Statistica sumară a meciului spune totul despre realitatea din teren:  10-3 la ocazii, 27-9 la şuturi la poartă şi 12-3 la şuturi pe poartă, toate aceste cifre în favoarea Stelei. Totuşi, în clasament Steaua rămâne, cu 29 de puncte, la 7 puncte în spatele CFR-ului. 

Citește totul despre:

Comentarii