12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialRazvan Lucescu a invatat sa se bucure

Razvan Lucescu a invatat sa se bucure

Atunci cand antrenorul german Falko Gotz a “debarcat” la Bucuresti si a anuntat ca nu are de gand ca el si echipa sa, Hertha Berlin, sa fie considerati “victime sigura”, desi pierduse acasa cu 0-1 in fata Rapidului, multi l-au considerat increzut. Numai ca prima repriza a jocului din Giulesti i-a confirmat spusele, iar formatia giulesteana se poate considera norocoasa ca nu a primit un gol care, probabil, ar fi turnat si mai mult plumb in picioarele gazdelor.

Ce s-a intamplat insa la pauza jocului nu vom sti niciodata, cert este ca de la cabine au iesit alte formatii! Rapid a jucat sigur, precis, spectaculos, ca o mare echipa, si-a facut de multe ori KO valorosul adversar. O prestatie de senzatie, probabil una dintre cele mai bune din ultimii ani pentru Rapid, giulestenii lasand o impresie foarte buna tuturor prin organizarea jocului, tenacitate si tehnicitate.

“Avem dreptul sa fim fericiti”

Artizanul principal al victoriei, antrenorul Razvan Lucescu, cel care a pregatit atat de bine ambele manse cu Hertha, s-a declarat extrem de fericit pentru calificare si a afirmat ca stie sa se bucure, desi a fost criticat in dese randuri ca nu stie sa o faca. “In seara asta avem dreptul sa fim fericiti. Am fost criticat ca nu stiu sa ma bucur. Ba da, stiu si o voi face”, a spus Lucescu, convins ca in fotbal nu se poate reusi fara ajutorul lui Dumnezeu. “Miza uriasa din acest meci ne-a facut ca in prima repriza sa nu jucam ca in partida de la Berlin. In repriza a doua am jucat insa un fotbal de calitate, am inscris doua goluri si puteam sa mai marcam. Fara ajutorul lui Dumnezeu in fotbal nu cred ca poti reusi. Aceasta calificare este pe deplin meritata si ne da posibilitatea sa visam mai departe. Imi doresc foarte tare sa mergem inainte, restul ce va fi numai Dumnezu stie”, a spus Lucescu. “Nu imi doream sa vina mai repede pauza, ci finalul. Nu mi-a fost teama ca putem pierde calificarea, pe banca esti concentrat la tensiunea jocului, ar fi o greseala acest lucru”, a spus Lucescu.

“Ii doresc Rapidului sa castige Cupa UEFA”

Tehnicianul oaspetilor, Falko Gotz, doreste ca Rapidul sa castige Cupa UEFA, pentru ca apoi sa poata spune ca formatia sa a fost eliminata de castigatoarea trofeului. “Este o dezamagire destul de mare, dar trebuie sa delimitam, pentru ca este o dezamagire din punctul de vedere al rezultatului, intrucat pana la 1-0 echipa mea a avut o evolutie buna. In prima repriza am avut mai multe sanse, dar din pacate nu am reusit. Tocmai norocul de care avem nevoie nu ne surade in prezent”, a spus Gotz. El sustine ca momentul-cheie a fost primul gol marcat de rapidisti. “Spectatorii au renascut, iar Rapidul a demonstrat de ce este in stare. Dupa acel gol nu am mai fost capabil de a pune presiune, iar la 2-0 s-a terminat. In prima repriza am avut patru ocazii de gol si a fost un progres fata de tur”, a afirmat Gotz.
Iar acum sa vina banii! Giulestenii au de primit 250.000 de euro din partea sponsorilor lor si ii merita din plin! Toata lumea incepe sa invete sa se bucure in Giulesti!

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă