Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PREMIERĂ Festivalul Olimpic de la Braşov. Totul despre FOTE 2013!

Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va avea loc în judeţul Braşov, în perioada 17-22 februarie, va beneficia de sprijinul a 400 de voluntari, fete şi băieţi, care cunosc limba engleză şi franceză, dar ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.01.2013 - 14:01

Festivalul Olimpic al Tineretului European, care va avea loc în judeţul Braşov, în perioada 17-22 februarie, va beneficia de sprijinul a 400 de voluntari, fete şi băieţi, care cunosc limba engleză şi franceză, dar şi italiană, germană sau maghiară, conform Mediafax.

Voluntarii vor întâmpina delegaţiile FOTE, care cuprind 1505 sportivi şi oficiali din 45 de ţări, la aeroportul Bucureşti-Otopeni, vor fi în Satul Olimpic, la bazele sportive unde au loc competiţiile, mijloacele de transport pentru sportivi şi oficiali, hoteluri.

În Satul Olimpic, sportivii vor avea la dispoziţie o zonă pentru petrecerea timpului liber în care vor exista diverse jocuri specifice vârstei lor, vor putea asculta muzică, se vor relaxa.

VEZI ŞI Universitatea Craiova ar putea renaşte pe un stadion nou

Pentru transportul sportivilor la competiţiile care au loc la bazele sportive din Râşnov, Braşov Poiana, Azuga Braşov, Predeal şi Cheile Grădiştei, componenţii delegaţiilor vor avea la dispoziţie 50 de autocare mari şi 35 de microbuze. Asistenţa medicală va fi asigurată de 10 ambulanţe cu echipaj de urgenţă. La Bazele sportive unde vor avea loc săriturile cu schiurile, competiţiile de schi fond şi schi alpin vor fi permanent câte două ambulanţe.

Două elicoptere vor supraveghea permanent toate zonele în care se vor desfăşura competiţiile sportive. Primii sportivi care ajung la Braşov, sunt cei din Rusia care au dorit să vină pentru pregătire la Baza sportivă de Biatlon de la Cheile Grădiştei din 10 februarie, restul delegaţiilor încep să sosească din 16 februarie.

Întrecerile de sărituri cu schiurile vor fi găzduite de Baza Olimpică de pe Valea Cărbunării, partidele turneului de hochei vor avea loc la Patinoarul Olimpic din Braşov, patinajul artistic şi patinajul viteză se vor ţine pe patinoarul din Poiana Braşov, aflat în construcţie, schiul fond şi snowboard-ul se vor desfăşura la Predeal, schiul alpin pe pârtia Subteleferic din Poiana Braşov, iar biatlonul la Cheile Grădiştei.

Cei 910 sportivi (559 băieţi + 351 fete) prezenţi la FOTE concurează astfel: schi alpin (187), biatlon (145), schi fond (168), sărituri cu schiurile (85), snowboarding (91), patinaj artistic (50), short track (64), hochei pe gheaţă (120).

La Festivalul Olimpic al Tineretului European găzduit de judeţul Braşov participă următoarele ţări: Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtentein, Lituania, Albania, Andorra, Armenia, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Macedonia, Franţa, Georgia, Germania, Marea Britanie, Luxemburg, Republica Moldova, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Turcia, Ucraina.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...