12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialKarel Bruckner: "Echipa Romaniei s-a intarit si a capatat stabilitate"

Karel Bruckner: “Echipa Romaniei s-a intarit si a capatat stabilitate”

Selectionerul reprezentativei Cehiei, Karel Bruckner, a declarat ca echipa Romaniei, pe care o va intalni sambata, in preliminariile CM 2006, s-a intarit si a capatat stabilitate, devenind un adversar suficient de puternic, informeaza cotidianul “Dnes”. “Romania a capatat o anumita stabilitate. In ultima vreme, Romania s-a intarit si sunt convins ca va fi destul de puternica in meciul cu noi. Chiar daca obtinem un rezultat bun in partida cu Romania, ne mai asteapta trei meciuri primejdioase. Chiar daca invingem la Constanta, inca nu suntem calificati, mai avem de jucat cu Armenia, Olanda si Finlanda”, a spus selectionerul ceh.

Jucatorii vor lupta finala cu Olanda

Fundasul Marek Jankulovski, care evolueaza la AC Milan, a afirmat ca Romania este un rival de luat in seama, chiar daca si-a diminuat sansele de calificare. “Vor beneficia si de sprijinul fanilor galagiosi, cu siguranta ne vor pune mari probleme. Cu toate acestea, obiectivul nostru este victoria”, a comentat Jankulovski.
Mijlocasul Tomas Rosicky se asteapta la o rezistenta darza din partea echipei pregatite de Victor Piturca. “Vrem sa ne asiguram o lupta finala cu Olanda pentru calificarea la CM 2006. Ne asteptam la un meci greu, nu-i vom subestima pe romani, dar trebuie sa luam o optiune importanta”, a adaugat jucatorul de la Borussia Dortmund.
Supervizorul Federatiei Cehe de Fotbal (CMFS), Jaroslav Dudl, a mentionat ca Romania va fi incurajata la Constanta de un stadion plin, de aceea gazdele au programat meciul acolo si nu in Capitala, unde nu exista un teren si un stadion adecvate. “Oricum, nici la Constanta suprafata de joc nu este ideala, chiar si romanii s-au plans de starea gazonului”, a spus Dudl.
Cotidianul “Blesk” este optimist in privinta sanselor de calificare a reprezentativei Cehiei. “Ultimele episoade ale calificarilor: Romania si Armenia, plus Olanda si Finlanda, misiune indeplinita. Apoi, ura!, suntem in Germania. Alles gute!” (n.r. – “pe curand” in limba germana). “La hotelul Praha, locul de reunire a nationalei Cehiei, au aparut, rand pe rand, ultimele modele de automobile, din care au coborat jucatorii. Au urmat poze, autografe, interviuri. A inceput deja meciul cu Romania”, a notat ziarul ceh.
Delegatia ceha va sosi la Constanta vineri, la ora 13.30, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu.

Cele mai citite

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă