Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Claudia Bobocea merge la Mondialele Universitare

Claudia Bobocea şi-a început cariera atletică la CSS Ilfov în anul 2007, avându-l ca antrenor Anghel Valentin, dar o dată cu admiterea la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa - studii IFR, a devenit componentă a Clubului Sportiv „Farul”.

Share

George Cirstea 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2014 - 23:52

Claudia Bobocea şi-a început cariera atletică la CSS Ilfov în anul 2007, avându-l ca antrenor Anghel Valentin, dar o dată cu admiterea la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa - studii IFR, a devenit componentă a Clubului Sportiv „Farul”.st

A muncit mult şi, în prezent, este componentă a lotului naţional de seniori, sub îndrumarea aceluiaşi antrenor, şi studentă în anul I la studii de masterat „Performanţă în sport”, la Constanţa. Multiplă campioană naţională în probele de 800 metri şi 1.500 metri în perioada 2007-2014, Claudia a mai obţinut medalii la Campionatele Naţionale şi Campionatele Naţionale Universitare, rezultatele deosebite devenind o piatră de temelie pentru participarea în anul 2015 la campionatele destinate studenţilor din întreaga lume.

Anul trecut, a ocupat locul IV la Campionatul Mondial de Ştafete (4x800 de metri), desfăşurat în Bahamas, şi locul II la Jocurile Balcanice în proba de 800 metri, fiind cooptată în lotul naţional de seniori de atletism pentru participarea la Jocurile Mondiale Universitare. Pentru 2015, studenta şi-a fixat ca obiectiv participarea la Jocurile Mondiale Universitare din Coreea de Sud şi Campionatul European de Sală de la Praga, unde doreşte să-şi depăşească recordul personal.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...