Ce scrie presa internaţională despre înfrângerea Simonei Halep în finala de la Beijing

Simona Halep, tenismena care va deveni, de luni, noul număr unu mondial în clasamentul WTA, a fost învinsă de Caroline Garcia (Franţa), cu 6-4, 7-6 (3) în finala turneului WTA de la Beijing.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 08.10.2017 - 18:20

Simona Halep, tenismena care va deveni, de luni, noul număr unu mondial în clasamentul WTA, a fost învinsă de Caroline Garcia (Franţa), cu 6-4, 7-6 (3) în finala turneului WTA de la Beijing. Reacțiile din presa internațională nu au întârziat să apară și unii dintre jurnaliști s-au arătat surprinși de înfrângerea româncei, scrie digisport.ro.

Site-ul oficial al circuitului WTA a scris că franțuzoiaca prin victoria ei a reușit să șocheze lumea tenisului.

Mundo Deportivo a scris că „Garcia câștigă al doilea turneu consecutiv, la Beijing, contra Simonei Halep. Caroline Garcia s-a impus lejer în fața numărului 1 mondial la doar o săptămână după ce a câștigat turneul de la Wuhan”.

France 24 menţionează că „Simona Halep a recunoscut că a fost prea încântată să doarmă după ce a urcat pe locul 1 în lume și a spus că astfel performanța ei de duminică, când a pierdut finala China Open, a fost afectată. Halep a fost învinsă de Caroline Garcia, 6-4, 7-6 (7/3)”

BBC notează că „Garcia a câștigat contra noului numărul 1 mondial, Simona Halep. Franțuzoaica a câștigat China Open și a depășit-o pe Johanna Konta în cursa pentru Singapore. Halep a pierdut nenumărate oportunități în setul secund înainte ca franțuzoaica să lovească pe final și să câștige”

Marca: „Franțuzoaica Caroline Garcia a câștigat turneul din China în fața numărului 1 mondial. Garcia și-a extins seria de victorii la 11 meciuri și a mai câștigat astfel un trofeu după succesul de la Wuhan”.

Halep câştigase primele două meciuri directe cu Garcia, în 2016, în optimi la Sydney, cu 6-4, 2-6, 6-1, şi anul acesta, în sferturi la Toronto, cu 6-4, 6-2.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...