15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open! Cu cine...

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Australian Open! Cu cine va juca mai departe

Duelul dintre autraliancă și româncă a durat doar o oră. Simona a debutat în forță cu break reușit în primul game al jocului. Numărul doi mondial și-a făcut apoi serviciul și a dus scorul la 2-0. În cel de-al treilea game, Simona a reușit să câștige din nou pe serviuciul adversarei. Halep a dus scorul la 4-0. Adversara jucătoarei din Constanța a dat semne de revenire și a câștigat pentru prima dată pe propriul serviciu. Până la finalul primul act al meciului nicio jucătoare nu și-a mai pierdut serviciul, iar Simona s-a impus în primul set cu 6-2.

În actul secund scenariul s-a repetat. Simona a fost jucătoarea mai bună, a reușit să câștige de trei ori pe serviuciul advers și a condus cu 5-0. Halep mai avea nevoie doar de un game pentru a se calfica în turul următor al primului turneu de Grand Slam al anului. Cabrera a făcut break-ul și a amânat victoria sportivei din România. Halep nu a mai greșit în game-ul următor. A câștigat pe serviciul adversarei și s-a impus și în actul secund cu 6-1.

Mă simt excelent aici la Melbourne. Am amintiri extraordinare, e o plăcere să revin. Încerc să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu e ușor. E complicat mereu primul meci cu o jucătoare. Vreau s-o felicit pe Lizette Cabrera, are toată cariera în față.
Întotdeauna e dificil să joci cu beneficiare de wild card-uri, dar am încercat zilele trecute s-o analizez, am urmărit meciuri de-ale ei, mi-am făcut temele”, a spus Simona Halep după meci.

A fost prima confruntare directă dintre Simona Halep și Lizette Cabrera. În turul următor de la Australian Open, Simona Halep va juca cu Ajla Tomljanovic (numărul 69 mondial). Jucătoarea din Australia s-a impus cu 6-2, 6-1 în meciul cu Misaki Doi din Japonia.

Cele mai citite

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Germania vizează să-și reia poziția geopolitică printr-o relansare economică

Germania are nevoie de o relansare economică pentru a-şi asigura poziţia geopolitică, a declarat sâmbătă ministrul de Finanţe, Christian Lindner, care este şi preşedintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă