10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportSimona Halep defilează la Australian Open: a ajuns în optimi fără probleme

Simona Halep defilează la Australian Open: a ajuns în optimi fără probleme

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală la Australian Open 2022, după ce a trecut în 2 seturi clare de Danka Kovinic.

Simona Halep (România, 15 WTA) a reușit o nouă victorie splendidă, 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic (Muntenegru, 98 WTA), și s-a calificat în optimi la Australian Open 2022, Live Video Online pe www.prosport.ro. Simona o va întâlni în faza următoare pe Alize Cornet (61 WTA), sportiva din Franța învingând-o pe Tamara Zidansek (Slovenia, 29 WTA) cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2.

Este al cincilea an consecutiv pentru Halep când, la Australian Open, ajunge în optimi de finală

Simona Halep se califică en fanfare în optimi la Australian Open, pentru al cincilea an consecutiv, după 6-2, 6-1 cu Danka Kovinic! Românca a jucat perfect în momentele importante ale duelului de sâmbătă dimineață cu „killerița” Emmei Răducanu! Astfel, Simo a obținut a 8-a victorie din tot atâtea partide disputate în 2022!, titrează cei de la prosport.ro.

Halep s-a impus după o oră și 5 minute de joc și trebuie să mai câștige un singur meci pentru a-și egala performanța de anul trecut! Simona se va duela cu Alize Cornet, cea care a stat mult mai mult pe teren în turul 3, adjudecându-și o luptă de două ore și 45 de minute cu Tamara Zidansek: 4-6, 6-4, 6-2.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă