20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportFotbalSevilla a ajuns la un acord cu Isco - E liber de...

Sevilla a ajuns la un acord cu Isco – E liber de contract

Sevilla a ajuns la un acord de principiu pentru a-l aduce pe Isco, care este liber de contract, a anunțat duminică clubul din La Liga.

Fostul mijlocaș de la Real Madrid va efectua luni vizita medicală înainte de a finaliza transferul său, a adăugat Sevilla, notează Reuters.

Mijlocașul spaniol Isco va deveni a treia achiziție de vară a clubului andaluz, după ce joi l-a adus pe fundașul Alex Telles, împrumutat pentru un sezon de la Manchester United, iar luna trecută pe fundașul central Marcao de la Galatasaray.

Isco și-a confirmat plecarea de la Real Madrid în luna mai, după nouă ani de succes în capitala Spaniei, în care a câștigat 19 trofee, dintre care trei titluri de campion, cinci trofee ale Ligii Campionilor și patru Cupe Mondiale ale Cluburilor.

Jucătorul de 30 de ani, care a petrecut două sezoane la Malaga și a jucat și la Valencia, a avut peste 350 de apariții și a marcat 53 de goluri pentru Real.

Cu toate acestea, el a fost folosit cu moderație de managerul Carlo Ancelotti în sezonul trecut. A apărut doar de 17 ori în toate competițiile, în timp ce Real a câștigat titlul de campion și Liga Campionilor.

Isco, selecționat de 38 de ori de Spania, a mai lucrat cu Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, de două ori înainte, cu echipa națională în perioada de pregătire a Cupei Mondiale din 2018 și mai târziu în același an, în timpul scurtei perioade în care managerul spaniol a fost la conducerea Realului.

Clubul andaluz, care a terminat pe locul patru în campionat sezonul trecut, începe campionatul cu o deplasare la Osasuna vineri.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă