15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportScott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Scott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Premierul Scott Morrison a susținut că ministrul imigrării trebuie să ia decizia cu privire la situația lui Djokovic, cu toate că „Australia nu a schimbat politica vizelor” până acum.

Morrison a declarat joi că nu dorește să comenteze cu privire la statutul de viză al lui Novak Djokovic și că îi revine ministrului imigrării decizia cu privire la revocarea sportivului. El a adăugat ulterior că politica guvernului cu privire la deținătorii de vize „nu s-a schimbat”.

Australia nu a schimbat politica vizelor pentru Djokovic

Ministrul imigrării, Alex Hawke, trebuie să hotărască dacă îl va revoca pe Djokovic. O astfel de decizie ar putea anula șansa jucătorului de tenis sârb pentru un al 21-lea titlu record de tenis la Australian Open.

Djokovic a fost confirmat la extragerea oficială pentru turneul masculin de la Australian Open, în ciuda incertitudinii cu privire la faptul dacă guvernul îi va anula viza pentru a doua oară.

Jucătorul de tenis este pregătit și pentru un verdict negativ. Starul sârb  a decis, împreună cu echipa sa, să meargă din nou în instanță dacă viza îi va fi anulată. Avocații sportului speră, în cazul în care îi va fi anulată viza vineri, să poată să atace imediat decizia.

Chiar și dacă decizia va fi în favoarea sportivului, presa internațională susține că acesta ar putea avea probleme în Serbia. Djokovic riscă să fie chiar condamnat, potrivit Codului Penal,  pentru că a încălcat regulile de izolare.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Tarifele polițelor de asigurare obligatorie rămân plafonate până la 30 iunie 2024

Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finanțelor și elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară prin care prelungește cu trei luni perioada de...
Ultima oră
Pe aceeași temă