1.4 C
București
duminică, 16 ianuarie 2022
AcasăSportScott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Scott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Premierul Scott Morrison a susținut că ministrul imigrării trebuie să ia decizia cu privire la situația lui Djokovic, cu toate că „Australia nu a schimbat politica vizelor” până acum.

Morrison a declarat joi că nu dorește să comenteze cu privire la statutul de viză al lui Novak Djokovic și că îi revine ministrului imigrării decizia cu privire la revocarea sportivului. El a adăugat ulterior că politica guvernului cu privire la deținătorii de vize „nu s-a schimbat”.

Australia nu a schimbat politica vizelor pentru Djokovic

Ministrul imigrării, Alex Hawke, trebuie să hotărască dacă îl va revoca pe Djokovic. O astfel de decizie ar putea anula șansa jucătorului de tenis sârb pentru un al 21-lea titlu record de tenis la Australian Open.

Djokovic a fost confirmat la extragerea oficială pentru turneul masculin de la Australian Open, în ciuda incertitudinii cu privire la faptul dacă guvernul îi va anula viza pentru a doua oară.

Jucătorul de tenis este pregătit și pentru un verdict negativ. Starul sârb  a decis, împreună cu echipa sa, să meargă din nou în instanță dacă viza îi va fi anulată. Avocații sportului speră, în cazul în care îi va fi anulată viza vineri, să poată să atace imediat decizia.

Chiar și dacă decizia va fi în favoarea sportivului, presa internațională susține că acesta ar putea avea probleme în Serbia. Djokovic riscă să fie chiar condamnat, potrivit Codului Penal,  pentru că a încălcat regulile de izolare.

Anca Stratulat
Stratulat Anca-Elena scrie în presă din anul 2020. Este studentă la Academia de Studii Economice din București. A scris în perioada 2020-2021 pentru Intact Media Group.
Cele mai citite
00:01:08

Președintele Serbiei, „dezamăgit” de faptele lui Djokovic

Premierul Serbiei a catalog decizia Australiei de a-l expulza pe superstarul tenisului Novak Djokovic, drept  „scandaloasă”. Președintele sârb a spus că îl susține și...
00:00:38

Opoziția din Marea Britanie: Premierul Johnson „a încălcat legea” și „a mințit”

Liderul Partidului Laburist de opoziție din Marea Britanie, Sir Keir Starmer, a declarat duminică, 16 ianuarie, că, prim-ministrul Boris Johnson a „încălcat legea” și...

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia

Djokovic a pierdut apelul și este obligat să plece din Australia, anunță, duminică, presa internațională. Decizia finală a Justiției din Australia s-a luat duminică, 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă