16.8 C
București
marți, 17 mai 2022
AcasăSportScott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Scott Morrison: „Australia nu a schimbat politica vizelor”

Premierul Scott Morrison a susținut că ministrul imigrării trebuie să ia decizia cu privire la situația lui Djokovic, cu toate că „Australia nu a schimbat politica vizelor” până acum.

Morrison a declarat joi că nu dorește să comenteze cu privire la statutul de viză al lui Novak Djokovic și că îi revine ministrului imigrării decizia cu privire la revocarea sportivului. El a adăugat ulterior că politica guvernului cu privire la deținătorii de vize „nu s-a schimbat”.

Australia nu a schimbat politica vizelor pentru Djokovic

Ministrul imigrării, Alex Hawke, trebuie să hotărască dacă îl va revoca pe Djokovic. O astfel de decizie ar putea anula șansa jucătorului de tenis sârb pentru un al 21-lea titlu record de tenis la Australian Open.

Djokovic a fost confirmat la extragerea oficială pentru turneul masculin de la Australian Open, în ciuda incertitudinii cu privire la faptul dacă guvernul îi va anula viza pentru a doua oară.

Jucătorul de tenis este pregătit și pentru un verdict negativ. Starul sârb  a decis, împreună cu echipa sa, să meargă din nou în instanță dacă viza îi va fi anulată. Avocații sportului speră, în cazul în care îi va fi anulată viza vineri, să poată să atace imediat decizia.

Chiar și dacă decizia va fi în favoarea sportivului, presa internațională susține că acesta ar putea avea probleme în Serbia. Djokovic riscă să fie chiar condamnat, potrivit Codului Penal,  pentru că a încălcat regulile de izolare.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Zece persoane au fost ucise în bombardamente în orașul Severodonețk din estul Ucrainei

Cel puţin zece persoane au fost ucise în bombardamente ruse asupra oraşului Severodonețk, în estul Ucrainei, aproape înconjurat de forţele Moscovei, a anunţat luni...

Macron mută decisiv pentru alegerile parlamentare: Elisabeth Borne, noul premier al Franței

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a nominalizat-o pe Elisabeth Borne, actualul ministru al Muncii, pentru funcţia de premier, în contextul remanierii decise după scrutinul prezidenţial...
00:00:41

Vicepreședintele SUA Kamala Harris sosește în Emiratele Arabe Unite(EAU) unde se întâlnește cu noul lider

Vicepreședintele SUA Kamala Harris și o delegație de înalți oficiali au sosit luni la Abu Dhabi pentru a-și oferi condoleanțele după moartea conducătorului din...
Ultima oră
Pe aceeași temă