Ronaldo vrea să revină la Madrid

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, a afirmat că doreşte să se întoarcă la Madrid "cât mai curând posibil", deoarece este oraşul pe care îl iubeşte.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2019 - 14:39

În vârstă de 34 ani, Cristiano Ronaldo a evoluat timp de nouă sezoane la Real Madrid (2009-2018), perioadă în care a marcat 451 de goluri în 438 de meciuri disputate, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului din capitala Spaniei.

„Madridul este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Am călătorit mult, însă nu am văzut multe oraşe precum Madridul. Sper să mă întorc la Madrid cât mai curând posibil, deoarece este oraşul pe care îl iubesc”, a declarat Ronaldo cu ocazia unei ceremonii organizate de ziarul sportiv spaniol Marca, în cadrul căreia a primit un premiu pentru întreaga carieră.

El a recunoscut, totodată, că nu i-a fost uşor atunci când a plecat de la Real Madrid la Juventus, în vara anului 2018, în schimbul sumei de 100 milioane euro.

Real Madrid, cea mai titrată echipă din fotbalul european, traversează o perioadă de criză după despărţirea de Cristiano Ronaldo, încheind sezonul trecut pe locul al treilea în Primera Division, la 19 de puncte în spatele rivalei FC Barcelona.

Comentarii