15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportROMÂNIA – GERMANIA. Ce cotă au tricolorii să meargă în FINALĂ

ROMÂNIA – GERMANIA. Ce cotă au tricolorii să meargă în FINALĂ

Calificarea în semifinalele EURO 2019 înseamnă o performanţă remarcabilă, cu atât mai mult cu cât a venit la pachet şi cu prezenţa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. În plus, realizările din San Marino şi Italia pot fi îmbunătăţite diseară, de la ora 19.00, la Bologna.

Așa cum ne-am obișnuit deja, casele de pariuri creditează cu șanse mici naționala condusă de Mirel Rădoi. O nouă supriză din partea trupei lui Hagi și Pușcaș, în meciul de pe Renato Dall’Ara, are o cotă de 5,8.

9,50 este cota tricolorilor să înscrie în primul sfert de oră. Dacă vor avea un start de meci furibund, similar cu cel din partida cu Croația, când au perforat poarta adversă de două ori, reușita acestui pariu este garantată.

Există și posibilitatea ca meciul să se decidă la loviturile de departajare. Dacă Ionuț Radu va para penalty-urile “panzerelor”, iar România va accede în finală, casele de pariuri vor returna de 14 ori miza celor care au curajul să-și pună banii pe acest tip de pronostic.

România U21 – Germania U21 se va disputa astăzi, cu începere de la ora 19.00 (18.00 ora Italiei), pe stadionul Renato Dall’Ara, din Bologna. Tricolorii lui Rădoi vor fi susținuți din tribune de peste 20.000 de români.

 

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Artista Shakira scapă de ancheta de fraudă fiscală din Spania

Un tribunal spaniol a anunţat joi că a clasat cea de-a doua procedură pentru fraudă fiscală deschisă împotriva celebrei cântăreţe Shakira, care a scăpat...

Cîțu insistă să-l cheme pe Ciolacu la o dezbatere pe teme economice

Fostul premier Florin Cîțu (PNL) îl cheamă cu insistență pe premierul Marcel Ciolacu (PSD) la o dezbatere pe teme economice. În prezent, Cîțu este senator...

Fiorentina, în finala Conference League, pentru al doilea an consecutiv

Fiorentina a remizat în deplasare cu FC Bruges, scor 1-1, și s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala Conference League, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă