19.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSportFotbalRobert Lewandowski, mai bun decât Messi și Ronaldo

Robert Lewandowski, mai bun decât Messi și Ronaldo

Robert Lewandowski a fost rugat recent să își exprime opinia referitor la cel mai bun fotbalist al lumii în acest moment, fiind pus să aleagă între Messi și Ronaldo. Răspunsul său nu a fost lipsit de modestie, spunând că el este cel mai bun.

De asemenea, el a pus sub semnul întrebării decizia Ballon d’Or de a-i acorda lui Messi râvnitul premiu în acest an, după ce anul trecut premiile au fost anulate din cauza pandemiei de COVID 19.

Robert Lewandowski a fost pus să aleagă între Messi și Ronaldo, iar răspunsul a fost surprinzător

Luni, în cadrul Dubai Globe Soccer Awards, când a fost întrebat ce părere are despre dezbaterea Messi sau Ronaldo, privitoare la cel mai bun jucător de fotbal al momentului, polonezul a spus: “Îl aleg pe Lewandowski”.

Și a continuat cu privire la Balonul de Aur: „Am avut atât de multe semne de întrebare referitor la Balonul de Aur. Anul trecut l-au anulat, nu am putut merge, cu toate că am câștigat tot ce puteam câștiga. Anul acesta am marcat 69 de goluri într-un sezon, așa că știți…Cred că am făcut tot ce am putut să fac, pentru că în Liga Campionilor împotriva lui PSG am fost accidentat, nu am putut juca.”

Citiți România Liberă și pe Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tentativă de înșelăciune în numele Direcției Generale Antifraudă Fiscală. DOCUMENT

Mai mulți contribuabili, persoane fizice, au semnalat că primesc emailuri de la ANAF prin care li se solicită achitarea unei garanții în cuantum de...

5 recomandări pentru utilizarea corectă a pistolului de umflat roți

Într-un service auto sau într-o vulcanizare, umflarea roților este o operațiune care se realizează în mod frecvent. Dacă ai o afacere în acest domeniu...

Sebastian Burduja: Consultare publică pentru Strategia Energetică a României 2025-2035

Sebastian Burduja a anunțat pe 14 iunie că Ministerul Energiei a lansat în consultare publică proiectul Strategiei Energetice a României pentru perioada 2025-2035, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă