13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportRemaniere în conducerea Barcelonei. Planul pregătit de Josep Maria Bartomeu

Remaniere în conducerea Barcelonei. Planul pregătit de Josep Maria Bartomeu

“Bartomeu m-a contactat şi mi-a spus că vrea să remanieze Junta (conducerea), întrucât nu are încredere în anumiţi conducători, în special în mine”, a declarat vicepreşedintele clubului, Emili Rousaud.

“El mi-a spus că au fost anumite comentarii şi remarci care au deranjat jucătorii, iar eu am pus în discuţie munca executivului”, a adăugat vicepreşedintele clubului “blaugrana”.

O referinţă în acest sens a fost exprimată şi de jucători, în frunte cu Lionel Messi, care consideră că imaginea jucătorilor a fost degradată după ce clubul a lăsat să se înţeleagă faptul că ar fi reticenţi faţă de scăderea salariilor lor pentru a ajuta “Barca” să surmonteze această criză sanitară generată de coronavirus.

“Ne miră acest lucru, venit din interiorul clubului, pentru că sunt unii care vor să ne bage în mijlocul criticilor şi să pună presiune pe ceva ce noi, noi am fost de acord să facem”, a pledat căpitanul Lionel Messi într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare, împărtăşit apoi de restul echipei.

Acest comunicat a fost interpretat de conducere ca un semn de nemulţumire în vestiar.

Conform cotidianului catalan Sport, în afara lui Rousaud, Bartomeu ar fi cerut demisia lui “Enrique Tombas, trezorierul clubului, a lui Silvio Elias, purtătorul de cuvânt şi responsabilul echipei de rezerve, precum şi a lui Josep Pont, responsabil cu sectorul comercial”.

În februarie, conducerea “Barcei” a fost zguduită de un scandal de calomnii pe reţelele de socializare, după dezvăluirile unor contracte încheiate între clubul catalan şi compania I3 Ventures.

Cadena Ser precizase că Barcelona a fracţionat plata unei facturi de un milion de euro în mai multe tranşe, pentru a evita să treacă prin votul aprobării suporterilor-acţionari.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă