22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportReacţia lui Ponta la declaraţia lui Băsescu: Mi-e indiferent ce a zis...

Reacţia lui Ponta la declaraţia lui Băsescu: Mi-e indiferent ce a zis preşedintele, să fie sănătos!

Premierul Victor Ponta a declarat că nu doreşte să comenteze în niciun fel ultimele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu, deoarece îi este indiferent ce anume a spus şeful statului, informează Mediafax.

“Nu comentez în niciun fel, mi-e indiferent ce a zis preşedintele. Să fie sănătos preşedintele!”, a răspuns Ponta la insistenţele presei de a comenta declaraţiile preşedintelui.

Citeşte şi Privatizarea CFR Marfă: Testul dat de Băsescu lui Ponta

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că va lua în 23 august o decizie definitivă privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, explicând că lipsa sa de încredere în Ovidiu Silaghi este urmare a performanţei acestuia la Ministerul Transporturilor, când nu s-a evidenţiat cu nimic, a fost “un fel de apă sfinţită”, adică nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

El a mai afirmat că anunţul Guvernului că trebuie aşteptat avizul Consiliului Concurenţei pentru semnarea contractului de privatizare a CFR Marfă este o “intoxicare şi o minciună”.

Băsescu a arătat totodată că firma care a câştigat licitaţia pentru a cumpăra CFR Marfă nu are banii necesari pentru a plăti suma convenită şi caută bani “pe la bănci”, el întrebând de unde va mai avea compania bani de investiţii pentru modernizarea CFR Marfă.

Citeşte şi Traian Băsescu: Ponta trebuie să-şi asume privatizarea CFR Marfă. Compania care a cumpărat-o nu are bani de investiţii

El a mai declarat că Guvernul a probat că nu a fost competent în pregătirea absorbţiei banilor pentru exerciţiul 2014-2020 prin proiectul Acordului de Parteneriat transmis la Bruxelles, adăugând că trage un semnal de alarmă în acest sens.

Cele mai citite

Noua lege a pensiilor. Ce venituri va avea un român care a muncit 35 de ani

Noua lege a pensiilor vine cu metode diferite de calcul a veniturilor persoanelor după retragerea din activitate. Românii care au cotizat timp de 35...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă