12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportFotbalRaul Rusescu, transfer în Italia

Raul Rusescu, transfer în Italia

Raul Rusescu a fost prezentat oficiali astăzi de echipa italiană de divizia a patra FC Lamezia Terme.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a fost liber de contract după ce s-a despărţit de Academica Clinceni la finalul sezonului trecut.

“Rusescu este un fotbalist cu calităţi tehnice extraordinare A jucat la echipe de renume internaţional, ca FCSB, Sevilla FC, Sporting Braga, Osmanlispor”, menţionează site-ul noului său club.

Rusescu a câştigat de trei ori campionatul, o dată Cupa României şi o dată Cupa Ligii, reuşind peste 140 de goluri în carieră, dintre care 19 în Europa League, notează FC Lamezia Terme. Site-ul aminteşte de asemenea cele 12 selecţii şi golul marcat pentru prima reprezentativă a României şi cele două apariţii în Liga Campionilor în tricoul Unirii Urziceni.

Preşedintele Felice Saladini a declarat: “Venirea unui jucător atât de talentat este o contribuţie extraordinară la echipă şi la pasiunea noastră sportivă. Tot oraşul este pe teren, unit în culorile galben-albastru”, scrie Agerpres.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă