10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportRamon Menezes a preluat formația braziliană Vasco da Gama

Ramon Menezes a preluat formația braziliană Vasco da Gama

Menezes era deja antrenor interimar al grupării carioca încă de acum două săptămâni, după ce Abel Braga a fost demis în mod surprinzător, la doar trei luni de la instalarea sa în funcţie.

Conducerea clubului din Rio de Janeiro s-a reunit luni şi a decis confirmarea lui Ramon Menezes la conducerea tehnică a primei echipe.

În vârstă de 47 ani, Menezes este considerat un adevărat idol al suporterilor lui Vasco, la care a revenit în 2019 pentru a prelua funcţia de antrenor secund.

El a cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei sale de jucător la Vasco da Gama, la finele anilor ’90, când a contribuit la câştigarea campionatului Braziliei în 1997 şi a Cupei Libertadores, un an mai târziu.

Vasco a anunţat totodată revenirea în cadru clubului a lui Antonio Lopes, cel care a fost antrenorul echipei în acea perioadă de aur, care îşi va asuma acum rolul de coordonator tehnic.

Data debutului lui Ramon Menezes pe banca tehnică a lui Vasco da Gama este deocamdată o necunoscută, în condiţiile în care competiţiile naţionale şi internaţionale au fost întrerupte temporar din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă