21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportRamon Menezes a preluat formația braziliană Vasco da Gama

Ramon Menezes a preluat formația braziliană Vasco da Gama

Menezes era deja antrenor interimar al grupării carioca încă de acum două săptămâni, după ce Abel Braga a fost demis în mod surprinzător, la doar trei luni de la instalarea sa în funcţie.

Conducerea clubului din Rio de Janeiro s-a reunit luni şi a decis confirmarea lui Ramon Menezes la conducerea tehnică a primei echipe.

În vârstă de 47 ani, Menezes este considerat un adevărat idol al suporterilor lui Vasco, la care a revenit în 2019 pentru a prelua funcţia de antrenor secund.

El a cunoscut cele mai frumoase momente ale carierei sale de jucător la Vasco da Gama, la finele anilor ’90, când a contribuit la câştigarea campionatului Braziliei în 1997 şi a Cupei Libertadores, un an mai târziu.

Vasco a anunţat totodată revenirea în cadru clubului a lui Antonio Lopes, cel care a fost antrenorul echipei în acea perioadă de aur, care îşi va asuma acum rolul de coordonator tehnic.

Data debutului lui Ramon Menezes pe banca tehnică a lui Vasco da Gama este deocamdată o necunoscută, în condiţiile în care competiţiile naţionale şi internaţionale au fost întrerupte temporar din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă