Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raliuri: Simone Tempestini, campion național pentru a patra oară

Pilotul de origine italiană Simone Tempestini a câştigat un nou titlu de campion naţional de raliuri, al patrulea în ultimii cinci ani, sâmbătă, după ce a câştigat TESS Rally 48, etapa a 8-a şi ultima a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2019.

Share

Rl online 0 comentarii

21.10.2019 - 09:17

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu (Hyundai I20 R5) s-a impus cu timpul de 01 h 19 min 50 sec 1/10, potrivit site-ului FRAS, urmat de Sebastian Barbu/Bogdan Iancu (Skoda Fabia R5), la 02 min 28 sec 2/10, şi Dan Gîrtofan/Tudor Mârza (Skoda Fabia R5), la 02 min 35 sec 2/10, etc.

Tempestini a câştigat toate cele cinci probe speciale de sâmbătă.

Cel mai tânăr campion naţional absolut din istorie a urcat pe locul 3 în topul campionilor all-time din România. Tempestini jr i-a depăşit pe Aurel Puiu, Ştefan Vasile şi Francois Delecour, care aveau fiecare câte 3 titluri. Pe primul loc este Titi Aur, cu 8 titluri, în timp ce regretatul Ludovic Balint este al doilea, cu 7 trofee similare.

În această ediţie a CNRD, reprezentantul Napoca Rally Academy a câştigat 5 din totalul de 8 etape ale sezonului. Din totalul de 82 de probe speciale care s-au desfăşurat în 2019, pilotul în vârstă de 25 de ani a câştigat 49.

În clasamentul general, Tempestini a fost urmat de Valentin Porcişteanu, care a abandonat sâmbătă, iar locul al treilea a fost ocupat de Dan Gîrtofan.

Comentarii