11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportProiectul de aprobare a OUG 14 intră în ordinea de zi a...

Proiectul de aprobare a OUG 14 intră în ordinea de zi a Senatului. Șeful Comisiei, Șerban Nicolae, răspunde arogant protestatarilor: Vom avea grijă să nu fie adoptat raportul “noaptea ca hoții”

Comisia juridică a Senatului se va întruni, luni seara, pentru a vota raportul OUG 14/2017, votul în plenul Senatului urmând să fie dat marţi. Șerban Nicolae a afirmat, ironic, că speră “să nu fie probleme cu ora sau cu starea vremii la momentul adoptării acestei legi”, potrivit Mediafax.

“Am propus, ca să nu mai fie niciun fel de discuţie, astăzi (luni – n.r.) Comisia juridică va lua în dezbatere Ordonanţa 14/2017, legea de aprobare a ordonanţei 14. Cel mai probabil mâine (marţi – n.r.) pe rolul plenului Senatului, pe ordinea de zi, va fi proiect de lege pentru aprobarea ordonanţei 14. Cu asta cred că închidem orice fel de discuţie. Probabil cei care susţin viteza de reglementare – sper să nu fie probleme cu ora la care adoptăm, să nu fie vreo problemă legată de starea vremii la momentul adoptării acestei legi – o să fie foarte dispuşi ca orice alte legi să facă obiectul unei dezbateri ample, cu toate forurile implicate”, a declarat Şerban Nicolae, după şedinţa Biroului Permanent al Senatului.

Șerban Nicolae a mai remarcat că, în cazul OUG 13/2017, protestatarii au cerut dezbateri ample, iar la OUG 14/2017, ei au solicitat adoptarea proiectului de aprobare cât mai rapid.

Ședinţa Comisiei juridice urmează să se desfăşoare începând cu ora 18.00, dar Şerban Nicolae a spus, cu ironie, că va avea grijă să nu fie adoptat raportul “noaptea ca hoţii”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă