Sursă foto: frf.ro

Prima reacție a lui Răzvan Burleanu după ce România a primit organizarea EURO U21

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, spune că organizarea Campionatului European de tineret din 2023, alături de Georgia, reprezintă un mare succes pentru România.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.12.2020 - 21:10

„Găzduirea Campionatului European din 2023 înseamnă un mare succes pentru România şi implicit oportunitatea de a ne dezvolta şi mai mult baza de selecţie pentru fotbalul românesc, dar şi posibilitatea de a contribui decisiv la creşterea numărului de jucători implicaţi în fotbal, precum şi a investiţiilor din partea cluburilor în propriile echipe de copii şi juniori”, a declarat Burleanu pentru site-ul FRF.

„România a primit onoarea şi responsabilitatea de a găzdui EURO 2020, de a organiza tragerea la sorţi pentru acest Campionat European, apoi întreg turneul EURO pentru U19 de anul viitor. În acelaşi timp, Georgia a ratat finala Europa League de anul viitor şi şansa EURO 2020. Dacă privim lucrurile din această perspectivă, este clar că şi alte ţări merită să capete această experienţă şi vizibilitate europeană. Totodată, UEFA a apreciat în repetate rânduri capacitatea de organizare a echipei FRF, avem o echipă de profesionişti care lucrează excelent cu colegii din UEFA Events, ceea ce m-a determinat permanent să fiu încrezător în şansele ţării noastre”, a adăugat el.

UEFA a anunţat, joi, că România şi Georgia vor găzdui împreună turneul final al Campionatului European de fotbal Under 21 din 2023.

 

 

Comentarii