21 C
București
vineri, 27 mai 2022
AcasăSportPremieră în fotbalul românesc. Ministerul Sportului dă bani la FRF

Premieră în fotbalul românesc. Ministerul Sportului dă bani la FRF

Se schimbă regulile și în fotbal. Ministrul sportului, Eduard Novak, a decis ca în premieră, FRF să primească bani de la minister.

Anunțul a fost făcut de ministrul sportului

„Întâlnirea de astăzi (luni, 17 ianurie, n.r.), cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ţine de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar şi ale sportului, în general. Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanţare acestei federaţii, în aceleaşi condiţii aplicabile tuturor celorlalte.”, a scris Eduard Novak pe pagina sa de Facebook.

Oficialul a mai precizat că: „este un pas important în reclădirea relaţiei instituţionale, dar mai ales o investiţie în viitor. În toate ramurile şi disciplinele sportive trebuie construită baza de selecţie, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme şi pentru care există un mare potenţial.”, a completat Novak.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Oleg Chiseliov: “Putinismul îmbină doctrina naționalistă și imperialismul rus”

Oleg Chiseliov are 17 ani.  Elev în clasa a 11-a la Liceul Teoretic „Pro Succes” din Chișinău, Republica Moldova, e un unionist convins și...

Manifest pentru un mod de viață

Studii medicale recente arată două lucruri importante pentru sănătatea ființei umane: stresul și obezitatea fac ravagii în societățile dezvoltate economic. Din aceste două suferințe,...
Ultima oră
Pe aceeași temă