4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportPremieră în fotbalul românesc. Ministerul Sportului dă bani la FRF

Premieră în fotbalul românesc. Ministerul Sportului dă bani la FRF

Se schimbă regulile și în fotbal. Ministrul sportului, Eduard Novak, a decis ca în premieră, FRF să primească bani de la minister.

Anunțul a fost făcut de ministrul sportului

„Întâlnirea de astăzi (luni, 17 ianurie, n.r.), cu reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ţine de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar şi ale sportului, în general. Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanţare acestei federaţii, în aceleaşi condiţii aplicabile tuturor celorlalte.”, a scris Eduard Novak pe pagina sa de Facebook.

Oficialul a mai precizat că: „este un pas important în reclădirea relaţiei instituţionale, dar mai ales o investiţie în viitor. În toate ramurile şi disciplinele sportive trebuie construită baza de selecţie, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme şi pentru care există un mare potenţial.”, a completat Novak.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă