15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportPrefectul de Covasna va fi numit secretar de stat la Ministerul Apărării...

Prefectul de Covasna va fi numit secretar de stat la Ministerul Apărării – surse

Prefectul de Covasna, Codrin Munteanu, va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, potrivit unor surse politice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Surse politice au declarat corespondentului MEDIAFAX că prefectul Codrin Munteanu va fi numit, săptămâna viitoare, în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, prefectul Codrin Munteanu nu a dorit să comenteze informaţia, spunând doar că “nu are niciun document în acest sens”.

Prefectul Munteanu a fost criticat, în ultimele luni, de mai multe ori de liderii UDMR Covasna, care au spus despre el că “nu a adus în judeţ nici măcar o piuneză sau fonduri pentru administraţiile publice locale din judeţ”, însă se ocupă de atacarea simbolurilor şi “sentimentelor secuilor din judeţ”.

Totodată, la iniţiativa UDMR Covasna, în faţa sediului Prefecturii a fost amplasat, în 5 noiembrie 2012, un panou cu inscripţia “SIC – Terra Siculorum”, varianta în limba latină a denumirii “Ţinutul Secuiesc”. Atunci, preşedintele UDMR Covasna, Tamas Sandor, declara că această acţiune este îndreptată în primul rând împotriva deciziilor şi comportamentului prefectului de Covasna, Codrin Munteanu.

Codrin Munteanu a fost învestit în luna mai a anului trecut în funcţia de prefect al judeţului Covasna.

Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Macron îl invită pe liderul chinez Xi să viziteze Pirineii

Președintele Franței l-a găzduit marți pe liderul Chinei într-o trecătoare izolată din Pirinei, după ce Xi a vizitat Parisul, într-o călătorie dominată de disputele...

Pericol de inundații în județele Neamț și Iași! Hidrologii au instituit codul portocaliu

Hidrologii au instituit un cod portocaliu de inundaţii, valabil până la ora 23:00 pe râuri mici din judeţele Neamţ şi Iaşi. Potrivit Institutului Naţional de...
Ultima oră
Pe aceeași temă