3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSportPonta: Nu mă miră că "minunata doamnă Sulfina", "spaima copacilor din Bucureşti",...

Ponta: Nu mă miră că “minunata doamnă Sulfina”, “spaima copacilor din Bucureşti”, a dat replici la TV

Liderul PSD Victor Ponta spune că textul de pe blogul său cu Băsescu-Dracu era un text ironic şi glumeţ, pe care pedeliştii l-au luat rapid în serios, adăugând că nu îl miră că “minunata doamnă Sulfina”, “spaima copacilor din Bucureşti”, a dat replici la TV faţă de comentariile sale, potrivit NewsIn.

“În ţara pedeliştilor, nici pe blog nu mai ai voie să fii liber. Am scris de dimineaţă (duminică, n.r.) ceva cu o doza de ironie şi glumă uşor sesizabilă pentru cine nu are toţi neuronii vopsiţi portocaliu. Faptul că minunata doamnă Sulfina – spaima copacilor din Bucureşti – s-a simţit obligată să dea replici pe televiziuni la o postare pe blog nu mă miră. Am primit însă cuvenitele înjurături, deşi zău că nu oblig pe nimeni să intre să citească ceea ce eu chiar am de gând să păstrez ca un loc personal, în care obişnuitele arme de gherilă pe net sunt doar ridicole”, îşi justifică Ponta, tot pe blog, postarea care a stârnit controverse.

Deputatul PDL Sulfina Barbu îl critică pe Victor Ponta deoarece acesta se referă la preşedintele Băsescu drept “Dracul care-şi bagă coada”, pedelista susţinând că liderul PSD îşi face de ruşine partidul prin limbajul “de şcoală de corecţie”. Şi eurodeputatul PDL Cristian Preda a reacţionat faţă de textul de pe blogul lui Victor Ponta, deplângând faptul că “social-democraţia se diluează într-o compunere cu draci şi drăcuşori”.

Victor Ponta a scris duminică pe blog că Traian Băsescu, “Dracul”, îşi bagă coada în “viaţa noastră amărâtă”, nu numai în PDL, partid pe care îl “dresează” după principii ştiinţifice, ci şi în PSD şi PNL, trimiţând mesaje capcană către Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

Potrivit lui Ponta, Băsescu-Dracu se implică cel mai mult în PDL, partid căruia îi aplică “dresajul ştiinţific”. “Să mă explic: – sigur că cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi în Guvern; nimic special aici, până la urma sunt creaţia lui şi trebuie să-l slujească necondiţionat, fără el n-ar avea loc nici măcar în Iad! Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazat pe principiile dresajului ştiinţific – bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să nu moară, laudă-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţă sau personalitate. Numerele cu Emil Boc sunt parca desprinse din cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului, doar din când în când nişte zăhărel de la stăpân, cât să mai schiaune un picuţ. Bătăiosul Voinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătrat mai tare şi s-a aşezat cuminte la picior. Fiorosul buldog Blaga s-a dus cuminte la Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş, mai să-i lingă mâna Stăpânului că îl lasă să doarmă în ploaie, unde mârâitul se aude mai încet. Biata Ridzi, când făcea concerte şi afişe cu fiica Marinarului Mefisto era bună, acum bolnavă şi bătută mai trebuie sa o ia hingherii de la DNA ca să înţeleagă toţi că nu e bine să fii prins când furi oase”, îi ironizează Ponta pe pedelişti.

“Ultimul număr, cel cu indemnizaţia pentru mame e cel mai proaspăt în minte – întâi au sărit pechinezele Sulfina, Turcan &Co că ele nu vor accepta şi o să sfâşie tot dacă se întâmplă aşa ceva; a pocnit din bici Şefu şi au constatat imediat că e bine cu un singur an, încă o pleznitură şi Boc a făcut o tumbă cu dublă răsucire mortală. Cum a rămas până la urmă? Dracu mai ştie! Nu e cazul să vorbesc aici de faptul că există, normal, şi o favorită în Iad, cea mai frumoasă şi mai gătită din trupă, dar să nu intrăm în chestii personale, şi Dracu are o fărâmă de sentiment din vremea când era înger!”, îşi continuă el postarea persiflantă.

Cât priveşte soluţia de a scăpa de Traian Băsescu, social-democratul recomandă o confruntare directă. “Cred că tebuie să-l trimitem la ….. Dracu, normal; să nu-l mai ascultăm orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun ca el. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracu!”, conchide preşedintele PSD.

Cele mai citite

Credit pentru tineri casatoriti garantat de stat, prin Family Start

Guvernul a lansat de curând câteva programe de creditare concepute cu scopul de a susține familiile tinere sau persoanele care intenționează să-și formeze o...

Ciolacu intră în dezacord cu ambasadorul României în SUA. Ambasadorul e nemulțumit că nu participă la întâlnirile premierului

Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a făcut o declarație neobișnuit de dură pentru un diplomat. Ambasadorul României a lăsat să se înțeleagă că este...

Prețul aurului a atins un maxim istoric

Gramul de aur s-a scumpit luni cu 6,9502 lei (2,34%), ajungând la o cotaţie de 303,8212 lei, de la 296,8710 lei, cât anunţase miercuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă