16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportPonta: M-a deranjat termenul ”parşivel”, folosit de Antonescu

Ponta: M-a deranjat termenul ”parşivel”, folosit de Antonescu

Premierul Ponta s-a declarat deranjat de calificatul “parşivel” folosit de Crin Antonescu cu privire la modul de promova proiectul de lege Roşia Montană, subliniind că liderul PNL greşeşte cu o astfel de declaraţii deoarece oamenii apreciază solidaritatea celor doi şi nu că îşi “dau la picioare”, transmite Mediafax.

Ponta a admis că nu îi place termenul “parşivel”.

“Nu, nu îmi place, dar nici nu o să mă auziţi vreodată, cum nu m-aţi auzit în aceşti trei ani, spunând ceva de rău de un partener – Crin Antonescu este partenerul meu -, spunând ceva de rău în public. Eu aşa înţeleg un parteneriat şi o să mă ţin de el până la capăt”, a spus, luni, Ponta la B1 TV.

Ponta a declarat că a constatat că Antonescu în ultima vreme e foarte critic şi foarte ironic, dar, în opinia sa, greşeşte.

“Asta cred că îl afectează pe el şi oamenii apreciază mai degrabă solidaritatea unor oameni care sunt împreună, nu faptul că îşi dau la picioare”, a mai spus premierul.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat, joi, un atac dur la adresa partenerului din USL, premierul Victor Ponta, pe subiectul Roşia Montană, acuzându-l că nu şi-a asumat responsabilitatea pe proiectul iniţiat de Guvern, că a fentat discuţia legată de exproprieri şi face un joc “parşivel”.

Cele mai citite

Ministerul Finanţelor a planificat împrumuturi de la băncile comerciale în valoare de 6 miliarde de lei

Ministerul Finanţelor a planificat să se împrumute, luna aceasta, cu aproape 6 miliarde de lei de la băncile comerciale. Suma este mai mică cu...

Rezervele valutare ale BNR, în scădere

Rezervele valutare la Banca Naţională a României (BNR) totalizau 62,511 miliarde de euro la data de 30 aprilie 2024, în scădere cu 2,7% comparativ...

ONU a estimat la 30-40 de miliarde de dolari cheltuielile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza

Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a estimat joi la 30-40 de miliarde de dolari costurile pentru reconstrucţia Fâşiei Gaza, distrusă după aproape şapte luni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă