15.3 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportPonta îi dă replica lui Iohannis: ”Mi se mai întâmplă să merg...

Ponta îi dă replica lui Iohannis: ”Mi se mai întâmplă să merg de capul meu”

Premierul Victor Ponta a afirmat, sâmbătă, că i se mai întâmplă să meargă “de capul” său, după ce preşedintele Klaus Iohannis a făcut o remarcă în acest sens, transmite Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis, ATAC la Ponta: Premierul a plecat în turneul din statele arabe pe cont propriu, nu a discutat cu mine

“Toată lumea ne tratează, într-adevăr, ca pe europeni, nu doar când merg eu la Strasbourg sau la Bruxelles – mi mai întâmplă să merg de capul meu pe acolo – dar toată lumea mă primeşte bine, mă cunoaşte demult şi facem lucruri bune împreună, dar mai ales europarlamentarii noştri sunt oameni care au proiecte importante şi se bat pentru România şi ideile social-democrate”, a spus Ponta, în discursul susţinut la evenimentul organizat de PSD la Târgovişte cu tema “1000 de noi activişti PES pentru o stângă europeană”.

Citește și: Klaus Iohannis: Modificările la Codul Penal sunt NEAVENITE. Am o părere foarte proastă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta a plecat ”pe cont propriu” în turneul pe care le-a efectuat în mai multe state arabe, şi că nu a discutat cu el în prealabil, adăugând că acesta l-a informat când a revenit în ţară că a avut ”nişte discuţii senzaţionale”.

 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă