13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportPonta: Dan Diaconescu va RĂSPUNDE în faţa legii când nu va mai...

Ponta: Dan Diaconescu va RĂSPUNDE în faţa legii când nu va mai avea protecţia PDL

Premierul Victor Ponta a declarat luni seară, că Dan Diaconescu a încălcat legile ţării în cazul Oltchim şi s-a declarat convins că acesta va răspunde când nu va mai avea protecţia PDL.

“Ştiu că în cazul Oltchim, domnia sa a încălcat legile ţării şi sunt convins că, la un moment dat, când nu va mai avea protecţia PDL, va răspunde în faţa legii”, a spus Victor Ponta, invitat în cadrul unei emisiuni difuzate de România TV.

Întrebat despre intenţiile lui Dan Diaconescu legate de Tarom, Victor Ponta a răspuns că nu ştie ce are de gând să facă patronul OTV în acest sens.

Dan Diaconescu a declarat, luni seara, la România TV, că banii puşi la dispoziţie pentru privatizarea Oltchim vor fi folosiţi pentru pentru privatizarea Tarom. “Banii i-am pus la dispoziţie, dar acum îmi rezerv dreptul de a-i folosi în privatizarea Tarom. La Tarom lucrurile sunt înfricoşătoare. Vor să vândă Taromul pe preţul unei roţi de avion”, a spus Diaconescu.

În ceea ce priveşte cele 15 “bombe cu ceas” moştenite de la Guvernarea PDL, premierul Ponta a arătat că acestea “sunt cele mai grave, cu cel mai mare impact financiar, este vorba de miliarde de euro, şi cu cel mai mare impact social.

“Sunt problemele cele mai grave pe care noi le-am găsit în cele 5 luni. Sunt lucruri foarte grave pe care oamenii trebuie să le ştie”, a spus Ponta.

Premierul Victor Pontaa prezentat, luni, cele 15 “bombe cu ceas” pe care Executivul său le-a “moştenit” de la guvernarea PDL, el arătând că în cele cinci luni de mandat s-a confruntat cu grave probleme lăsate de fostele Cabinete, pe care a încercat să le soluţioneze.

Citeşte şi:

Victor Ponta a prezentat cele 15 BOMBE cu CEAS ale guvernării PDL

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă