11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportPonta: Dacă Antonescu vrea susţinerea PSD, să nu mai vorbească de rău...

Ponta: Dacă Antonescu vrea susţinerea PSD, să nu mai vorbească de rău partidul

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că, dacă liberalul Crin Antonescu îşi doreşte să se bucure de susţinerea liderilor locali ai PSD, trebuie să nu mai vorbească de rău partidul.

 “Dacă Crin va continua să vorbească de rău de PSD, probabil că se va întâmpla lucrul ăsta (adică să piardă sprijinul liderilor locali ai PSD, n. red.). Eu sper că nu o facă”.

Citeşte şi: Ponta, despre DNA: Nu poţi să fluieri doar într-o direcţie

El a mai afirmat că Antonescu, dacă vrea să devină preşedintele tuturor românilor, trebuie să “vorbească frumos” cu toţi şi să vadă exact ce doresc simpatizanţii PSD, ca şi cei ai UDMR, PNL, PPDD sau altor partide ori cei care nu susţin niciun partid.

“Vreau un preşedinte care să-i reprezinte pe toţi. Sigur, în primul rând pe pesedişti, că eu sunt preşedintele PSD”, a adăugat Ponta.

Citeşte şi: Ponta, nou atac la Băsescu: A lăsat totul pentru 2015, când domnia sa nu va mai fi la Cotroceni

El a asigurat însă că nu vede ca posibil un scenariu în care PSD să nu îl mai susţină pe Antonescu la prezidenţiale decât dacă acesta nu va mai dori să candideze, iar el, ca lider al social-democraţilor, să preia candidatura.

Cele mai citite

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...
Ultima oră
Pe aceeași temă