19.1 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSportPonta: Antonescu NU A VRUT să fie preşedintele Senatului

Ponta: Antonescu NU A VRUT să fie preşedintele Senatului

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că liderul PNL Crin Antonescu nu a vrut să fie preşedinte al Senatului, decizia ca acesta să ocupe funcţia fiind luată la nivelul USL, potrivit Mediafax.

“Domnul Antonescu nu a vrut să fie preşedintele Senatului, a fost o decizie pe care noi am luat-o, la un moment dat, chiar l-am convins”, a spus Ponta.

El a făcut această afirmaţie răspunzând întrebărilor jurnaliştilor privind posibilitatea ca Antonescu să piardă funcţia de preşedinte al Senatului în urma sesizării pe care PDL a anunţat că o va depune la CCR.

“Crin Antonescu nu are nicio problemă de funcţii. Aici problema e că în orice ţară şi în orice Parlament civilizat funcţia de preşedinte al Parlamentului aparţine majorităţii”, a spus Ponta.

El a mai arătat că Vasile Blaga a “uzurpat” funcţia de preşedinte al Senatului în momentul în care aceasta a fost eliberată de Mircea Geoană.

Ponta a spus că “urzurpatorii rămân fără funcţie mai devreme sau mai târziu”.

Cele mai citite

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Odă Elenelor care au condus România în…

Ilustrație: Marian Avramescu Un neam condus prea multe decenii de Elene, precum cel românesc, și-a parcat singur calul troian în democrația născută după zidurile...

Decretele semnate astăzi de președintele Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 21 mai 2024, mai multe decrete. Iată decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis: Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă