15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPeste jumătate dintre suporterii englezi consideră că VAR-ul nu e bun

Peste jumătate dintre suporterii englezi consideră că VAR-ul nu e bun

Sondajul, realizat de societatea dedicată cercetării de piaţă YouGov, relevă că doar 27% dintre cei chestionaţi sunt de părere că VAR funcţionează “bine sau foarte bine”, 12% opinează că sistemul nu funcţionează nici bine, nici rău, iar 1% nu s-au pronunţat pe această temă.

În plus, 67% dintre suporterii din Premier League consideră că această tehnologie a făcut meciurile de fotbal “mai puţin plăcute”.

Conform sondajului, 8% dintre persoanele chestionate ar dori ca VAR să fie utilizat în continuare ca şi până acum, în comparaţie cu 74% care vor schimbarea modului în care se aplică arbitrajul video.

Doar 15 la sută dintre respondenţi ar dori, însă, să se renunţe definitiv la utilizarea acestei tehnologii (3% au evitat să se pronunţe).

VAR, introdus în acest sezon în Premier League, a fost folosit deja de două sezoane în alte ligi, precum cea spaniolă, pe lângă faptul că a fost introdus în sezonul trecut şi în Liga Campionilor.

Ancheta a mai relevat că 71% dintre iubitorii fotbalului sunt de părere că ar trebui să existe un timp limitat pentru luarea deciziilor de către VAR, în timp ce un număr şi mai mare, 81% dintre suporteri, ar dori ca pe ecranele uriaşe ale stadioanelor să fie prezentate aceleaşi imagini pe care le văd şi arbitrii video.

Joi, conducerea Premier League va prezenta cluburilor o anchetă referitoare la VAR, realizată în jurul a 250 de partide.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă