21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportParlamentul va vota maine noul guvern

Parlamentul va vota maine noul guvern

Patru ministri propusi de premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru noul Cabinet vor fi audiati, in aceasta seara, de catre comisiile parlamentare de specialitate.

Varujan Vosganian, nominalizat pentru functia de ministru al Economiei si Finantelor, va fi audiat la comisiile parlamentare de specialitate incepand cu ora 18,00.

Tot de la aceeasi ora in comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru munca si protectie sociala va fi audiat Paul Pacuraru, propus ministru al Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

Comisiile reunite pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala din cele doua Camere ale Parlamentului il vor audia, tot incepand cu ora 18,00, pe Cristian David, nominalizat pentru functia de ministru al Internelor si Reformei Administrative, in timp ce comisiile reunite pentru invatamant il vor audia pe Cristian Adomnitei, nominalizat pentru functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Audierile celorlalti ministri vor avea loc maine dimineata, incepand cu ora 9,00.

Senatul si Camera Deputatilor vor da, maine dupa-amiaza, votul asupra noii formule guvernamentale propuse de premierul Calin Popescu-Tariceanu.

Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a anuntat, astazi, dupa sedinta Birourilor permanente ale celor doua Camere parlamentare, ca Senatul si Camera Deputatilor se vor reuni maine, la ora 15,00.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă