12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportO insuficiență cardiacă i-a provocat, cel mai probabil, moartea lui Maradona

O insuficiență cardiacă i-a provocat, cel mai probabil, moartea lui Maradona

Medicii au prezentat un prim raport preliminar din care reiese că Maradona a decedat în urma unei insuficiențe cardiace. Concluziile finale vor fi prezentate după testele toxicologice prin care să va stabili dacă în corpul său erau anumite substanțe care să-i fi grăbit decesul.

Presa locală citează surse medicale care spun că Maradona a suferit în timp ce dormea un edem pulmonar acut din cauza insuficienței cardiace.

Maradona a fost găsit miercuri în jurul prânzului mort în dormitorul locuinței sale din Buenos Aires de psihilog și de psihiatru, cei care au mers să vadă de ce acesta nu s-a trezit. A fost găsit fără semne vitale și toate tentativele de resuscitare prin masaj cardiac făcute de asistenta și de medicul personal s-au dovedit inutile.

În urmă cu doar două săptămâni, Maradona suferise o intervenție chirurgicală pe creier, pentru eliminarea unui hematom sundural, operație care a decurs foarte bine, după cum au anunțat atunci medicii.

În memoria unuia dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, Alberto Fernandez, președintele Argentinei, a decretat trei zile de doliu național.

Cele mai citite

Gigantul german BASF are un nou CEO

Markus Kamieth a fost numit preşedinte al Consiliului de Administraţie al conglomeratului german BASF SE, a informat compania prin intermediul unui comunicat transmis către...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...
Ultima oră
Pe aceeași temă