16 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportUPDATE. Mirel Palada i-a atacat, din nou, pe jurnaliști pe Facebook. Ținta...

UPDATE. Mirel Palada i-a atacat, din nou, pe jurnaliști pe Facebook. Ținta jignirilor, jurnaliști Gândul și B1 TV. Gândul îl somează pe Palada să spună motivul pentru care îl jignește pe ziarist

UPDATE 21.30: Ziarul Gândul îl somează public pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, să spună exact cine este jurnalistul Gândul la care se referă şi care este motivul exact pentru care îl atacă. Totodată, ziarul Gândul consideră că limbajul folosit de purtătorul de cuvânt al Guvernului se constituie într-un derapaj inadmisibil pentru funcţia publică pe care acesta o deţine, arată publicația.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, a atacat, din nou, jurnaliștii, pe Facebook, informează B1.ro. Palada a jignit-o pe realizatoarea unei emisiuni de la B1 TV, Sorina Matei, după ce, ieri, l-a jignit pe jurnalistul Gândul Biro Attila.

Acesta comentase pe cotroversata temă a intrării României în recesiune. Purtătorul de cuvânt al Guvernului i-a numit pe ziariştii incomozi "purceluşi antiguvernamentali sau bezmetici acoperiţi".

Premierul Victor Ponta a evitat să vorbească despre comportamentul purtătorului său de cuvânt.

„Spuneți-le la obiectivii și politicoșii de la B1 TV că în nici o situație nu se face să suni pe cineva și să-l bagi direct în direct. Mai ales la 10 jumătate seara, în zi de sărbătoare, când tot omul e cu familia. Sorina, ai reușit performanța să urci pe noi culmi de abjecție”, a scris Palada, pe Facebook.

Totul a pornit după ce purtătorul de cuvânt al Executivului l-a atacat tot pe site-ul de socializare pe un alt jurnalist, Biro Attila:  „Și uite așa mai frigem niște purceluși anti-guvernamentali la proțap și le dăm block și mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaților care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews și care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoșilor, nici nu știți câtă plăcere îmi provocați”, a scris Palada.

Rugat să comenteze vizavi de postările lui Palada, premierul Victor Ponta a evitat să răspundă: „N-am discutat cu nimeni pentru că eu încerc să am o relaţie bună nu doar cu mass-media, cu toate cultele din România, cu toată lumea”, a replicat Ponta.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen ia în calcul o înțelegere cu extrema dreaptă după alegerile europarlamentare

În cadrul dezbaterii de la Maastricht, organizată de POLITICO şi Studio Europa Maastricht, aceasta a dat de înţeles că ar fi deschisă pentru o...

Zeci de persoane, care încercau să ajungă în Piaţa Taksim pentru o manifestaţie de 1 Mai, reţinute de poliţie

Zeci de manifestanţi adunaţi la Istanbul pentru a sărbători 1 Mai au fost reţinuţi miercuri de forţele de ordine.Primele altercaţii au apărut în timp...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă