22.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportIoan Rus o compară pe Laura Codruța Kovesi cu Vlad Țepeș

Ioan Rus o compară pe Laura Codruța Kovesi cu Vlad Țepeș

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a contrazis-o pe Laura Codruța Kovesi care a declarat că relațiile dintre angajații MAI și politicieni reprezintă o vulnerabilitate și a subliniat că asta ar însemna că toți politicienii locali sunt corupți. În continuare, Rus a lădat-o pe Kovesi pentru că își ”face treaba”, comparând-o cu Vlad Țepeș. 

“Nu sunt de acord că relațiile dintre angajații MAI și politicienii locali este o vulnerabilitate a sistemului, decât dacă plecaăm de la premisa că toți sunt corupți”.

Citește și: Iohannis și Ponta, la bilanțul MAI pe 2014

De asemenea, Rus a lăudat-o pe “doamna Codruța” pentru că “își face treaba” și “nu trebuie nici să o urâm, nici să o iubim, trebuie să ne facem și noi treaba!”.

”Lupta trebuie să o ducem toți. Bătălia pentru corectitudine și progres ne aparține tuturor. Nu trebuie să arătăm cu degetul către doamna Codruţa sau să o urâm. Ea îşi face treaba. Trebuie să ne facem cu toţii treaba. A mai fost unul în istorie – Vlad Ţepeş. Boierii s-au mutat toţi la turci şi efectele s-au văzut”, a declarat ministrul Transporturilor.

Astfel, ministrul Transportului a contrazis-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, care a precizat că  o vulnerabilitatea a sistemului juridic o reprezintă legăturile dintre angajații ministerului de interne și politicienii locali.

“Este important să descoperim și vulnerabilitățile. Una dintre vulnerabilități este relația dintre angajați ai MAI și politicieni locali. A fi polițist este o onoare iar polițiștii trebuie să facă sacrificii prin limitarea acestor relații”, a spus Kovesi.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...

PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an. 

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene anunță pe pagina sa de Facebook că deja au fost încheiate în țara noastră contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele...

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă