Mesajul postat de Bianca Andreescu înainte de a întâlni România în FedCUp

Mesajul postat de Bianca Andreescu înainte de a întâlni România în FedCUp

Bianca Vanessa Andreescu este o judecătoare canadiană de orgine română, care înfruntă chiar echipa României, în Fed Cup.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

Actualizat: 10.02.2018 - 15:13

Bianca este născută în anul 2000 și se află pe locul 143 în clasamentul WTA. A câștigat, în 2017,  două titluri la dublu, la junioare, alături de Carson Branstine, la Australian Open și la Roland Garros. 

Bianca s-a născut într-un orășel din provincia canadiană Ontario, din părinți români. Împreună cu părinții, a revenit în România, la vârsta de șapte ani, când s-a apucat de tenis. Ulterior, la 11 ani s-a întors în Canada împreună cu părinții și s-a înscris în echipa de junioare a acestei țări.

Cu câteva ore înaintea întâlnirii România - Canada, Bianca Andreescu a postat un mesaj motivaţional pe contul său de Twitter:

"Să vin aici şi să joc în faţa românilor, o să fie un lucru extraordinar. O să vină şi familia mea la meci şi o să fie special pentru mine. Simona Halep este idolul meu şi dacă o să joc cu ea... este visul meu. Cred că am ceva în comun cu ea, dar eu vreau să fiu Bianca Andreescu, nu Simona Halep" - Bianca Andreescu

 

Comentarii