Sursă foto: Twitter

Meci de Champions League, întrerupt de remarca rasista a unui arbitru român

Partida din Champions League dintre Paris Saint-Germain şi Istanbul Başakşehir a fost întreruptă în minutul 16, la scorul de 0-0, după ce arbitrul de rezervă, românul Sebastian Colțescu, a avut un derapaj rasist la adresa unui oficial al formației turce.

Share

Rl online 0 comentarii

08.12.2020 - 23:47

Staff-ul campioanei Turciei şi jucătorii acesteia, urmaţi de cei ai echipei PSG au luat decizia de a părăsi terenul după eliminarea antrenorului secund al formaţiei din Istanbul, fostul atacant camerunez Pierre Achille Webo, acuzând afirmaţii rasiste din partea arbitrului de rezervă.

Colţescu i-a cerut în minutul 16 lui Haţegan să intervină pentru a-l calma pe Webo, care a fost prea vehement la o decizie a arbitrului de centru. Colţescu l-a identificat pe antrenorul secund al echipei turce cu termenul de „tipul negru”, iar Haţegan i-a arătat cartonaşul roşu fostului atacant camerunez.

Webo a protestat, iar câțiva jucători de la PSG, printre care Neymar, Mbabbe şi Marquinhos, au venit pentru a cere explicaţii la marginea terenului. După mai multe minute de discuţii cele două echipe au părăsit terenul.

La momentul redactării acestui material, partida este încă întreruptă.

Comentarii