10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportFotbalManchester City a învins-o cu 6 la 3 pe Leicester

Manchester City a învins-o cu 6 la 3 pe Leicester

Manchester City își continuă golurile prolifice și găsesc noi modalități de a câștiga meciuri de fotbal în acest sezon, de data aceasta cu 6 la 3 în fața lui Leicester City. 

După ce au măturat fără milă cu Leeds United, apoi au marcat patru goluri fără ca măcar să joace bine la Newcastle, aici au trebuit să supraviețuiască unei reveniri din a doua repriză cu Leicester, după ce au preluat complet controlul cu un avantaj de patru goluri.

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Newcastle

Sunt maeștri în a crea intensitate în situații benigne.  Kevin De Bruyne și Riyad Mahrez au vorbit dur unul cu celălalt despre cum să facă un corner scurt.  Pep Guardiola, înfășurat în sacul de dormit în zona sa tehnică, le-a spus animat apărătorilor săi cum să-și prindă adversarii, în ciuda faptului că echipa sa era cu trei goluri înainte. Raheem Sterling s-a promovat și pe lista penalty-urilor când a câștigat o lovitură de la fața locului, adăugând doar un mic avantaj unei astfel de prime reprize unilaterale.

Dar Leicester i-a zguduit după pauză cu trei goluri în 10 minute și a amenințat cu un rezultat de Crăciun cu un miracol înainte ca City să se retragă. Echipa lui Guardiola va merge în 2022 ca lider în Premier League.

“A fost ciudat. Chiar și la 4-0 în prima repriză, noi nu am avut controlul și de fiecare dată când au avut mingea au ajuns în ultima treime cu pase bune”, a spus Guardiola. „Sunt maeștri al contraatacurilor. Au mutat mulți jucători și au multă calitate.”

În ultimul meci al anului de la Etihad, acesta a ajuns să fie cel mai mare scor meci de Crăciun din Premier League timp de 30 de ani. 

Belgianul De Bruyne a vorbit recent despre efectele Covid-19, ceea ce înseamnă că încă nu a revenit la cea mai bună formă a sa în acest sezon, dar părea să fie pe deplin când a deschis scorul. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă