14.7 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Halep a învins-o pe Pliskova, în două seturi

LIVE VIDEO. UPDATE: Halep – Pliskova 6 – 1, după rimul set.

VIDEO LIVE. Simona Halep se luptă cu Kristyna Pliskova pentru accederea în sferturile de finală ale turneului de la Madrid.

Simona Halep s-a calificat în stil de mare campioană în optimile de finală ale turneului de la Madrid. După ce le-a eliminat pe Ekaterina Makarova şi Elise Mertens, pentru liderul mondial urmează partida cu Kristyna Pliskova.

Românca a pierdut doar patru game-uri în primele două meciuri din capitala Spaniei, iar antrenorul său, Darren Cahill, e încântat de ceea ce a văzut la eleva sa. „Îi place zgura, îi place să joace aici, în Madrid, unde se simte ca acasă. E încrezătoare când joacă pe această suprafaţă, îşi cunoaşte jocul, simte mingea. Cred că forma ei e excelentă, iar aceasta e cea mai bună suprafaţă a ei, deşi se descurcă bine şi pe celelalte. Cred că a avut un an bun până acum. Să joci o finală de Grand Slam e un start bun, deci se află într-o poziţie foarte bună. Cred că joacă un tenis mai bun acum decât anul trecut. Şi sezonul de zgură abia a început”, a declarat australianul pentru Digi Sport.

Simona Halep o întâlnește pentru a treia oară pe Kristyna Pliskova. Precedentele două confruntări directe au fost câştigate clar de reprezentanta noastră. În 2017, constănţeanca de 26 de ani s-a impus chiar în primul tur la Madrid, pentru ca în acest an să se impună în turul 2 de la Indian Wells. De fiecare dată, victoria a fost obţinută în două seturi. „Am jucat anul trecut aici contra ei şi nu a fost deloc uşor, dar dacă am câştigat înseamnă că sunt capabilă să o fac şi de data asta. Însă va fi un meci dificil, serveşte bine, dă bine cu dreapta. Va trebui să mă mişc, să o fac să alerge cât mai mult şi să lovesc rapid, aşa cum am început şi meciul de astăzi (ieri – n.r.)”, a spus Halep.

Ultima oră
Pe aceeași temă