40.8 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSportKlaus Iohannis: Subliniez că CSAT nu are niciun fel de treabă cu...

Klaus Iohannis: Subliniez că CSAT nu are niciun fel de treabă cu arhiva SIPA

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că CSAT nu are niciun fel de treabă cu arhiva SIPA și că nu a avut o discuție cu ministrul Justiției pe această temă, potrivit Agerpres.

"Nu am avut o astfel de discuție și, din informațiile mele, nu există nici la CSAT o astfel de solicitare, deci nu există la noi solicitări pe aceste teme, nici nu sunt convins că trebuie să vină la noi. (…) S-a vehiculat rolul CSAT în această chestiune și vreau să mai subliniez o dată, ca să nu rămână așa o neclaritate în spațiu: SIPA a fost la Ministerul Justiției, arhiva este în continuare la Ministerul Justiției și CSAT nu are niciun fel de treabă cu asta", a precizat Klaus Iohannis.

Șeful statului s-a declarat convins că Ministerul Justiției și conducerea sa vor ști ce să facă pentru a clarifica chestiunea arhivei SIPA.

"Dacă va exista o propunere oficială unde va trebui să am eu o părere, de exemplu o inițiativă legislativă, o să îmi fac punctul de vedere cunoscut atunci", a adăugat Iohannis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă