11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportKlaus Iohannis a semnat demisia Tatianei Niculescu Bran

Klaus Iohannis a semnat demisia Tatianei Niculescu Bran

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru eliberarea din funcția de consilier prezidențial Tatiana Niculescu Bran, după ce aceasta a anunţat, marţi, că demisionează, informează Administrația Prezidențială.

Citește și: Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, şi-a dat demisia

Tatiana Niculescu Bran a anunţat, marţi, că s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, menţionând că decizia a fost motivată de constatarea că, în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

“Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o”, declarat Tatiana Niculescu Bran.

Ea menţionează că va susține în continuare proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială.

Citește și: FOTO. Iohannis, pe Facebook, la scurt timp după demisia purtătorului său de cuvânt: Lucrul bine făcut începe cu legi drepte şi clare

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în 22 decembrie 2014 în funcţia de consilier prezidenţial, după ce Klaus Iohannis anunţa, în 8 decembrie, pe când era preşedinte ales, că aceasta va fi purtătorul său de cuvânt după preluarea funcţiei de şef al statului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă