11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportKelemen Hunor: Exista resurse pentru majorarea pensiilor, si acest lucru il stie...

Kelemen Hunor: Exista resurse pentru majorarea pensiilor, si acest lucru il stie si Traian Basescu

Presedintele executiv al Uniunii Democrate Maghiare din Romania (UDMR), deputatul Kelemen Hunor, a precizat sambata, la Deva, ca exista resursele bugetare pentru majorarea pensiilor si ca acest lucru este cunoscut si de presedintele Traian Basescu, transmite Rompres.

Liderul UDMR s-a declarat convins de faptul ca parlamentarii care au votat proiectul legii de majorare a pensiilor stiau ca exista sumele necesare pentru cresterea acestei categorii de venituri.

"Daca noi nu am fi votat acest proiect, atunci presedintele Basescu ar fi zis ca nu ne ocupam de soarta pensionarilor, ca suntem nesimtiti. Orice am face, pana la urma ajungem ca in bancul cu iepurasul: nu avem sapca. In aceasta perioada, indiferent ce face Guvernul, presedintele Basescu a criticat si va critica activitatea Guvernului", a afirmat presedintele executiv al UDMR.

In opinia sa, votul exprimat in favoarea majorarii pensiilor este important pentru pensionari, acestia meritand 'o atentie deosebita'.

Deputatul Kelemen Hunor a participat sambata, la Deva, la conferinta judeteana de alegeri a UDMR, prilej cu care secretarul de stat in ministerul pentru IMM, comert, turism si profesii liberale, Iuliu Winkler, a fost ales pentru un nou mandat de doi ani in functia de presedinte al UDMR Hunedoara.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă