Jucătorii lui PSG nu se vor antrena în luna mai

Jucătorii echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain nu vor reveni la antrenamente în cursul lunii mai, deşi perioada de izolare impusă pe teritoriul Franţei urmează să se încheie luni.

Share

Rl online 0 comentarii

06.05.2020 - 12:13

Condiţiile impuse de autorităţile franceze pentru perioada care urmează relaxării măsurilor de izolare nu permit reluarea sporturilor colective şi limitează reuniunile la maximum 10 persoane.

În aceste condiţii, campioana en titre a Franţei a decis să nu îşi cheme jucătorii la centrul de pregătire de la Camp des Loges, aceştia urmând să se antreneze în continuare separat, la distanţă, în baza unor programate de pregătire primite din partea staff-ului tehnic.

PSG ar urma să revină la antrenamente în cursul lunii iunie, pentru ca elevii lui Thomas Tuchel să se poată pregăti în vederea disputării Ligii Campionilor, competiţia fanion a fotbalului european, care urmează să se reia în luna august.

De menţionat că responsabilii fotbalului francez au decis să oprească definitiv campionatul naţional, atribuind titlul echipei Paris Saint-Germain, aflată detaşat pe primul loc în clasament în momentul întreruperii sezonului în Ligue 1.

Comentarii