19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportÎnotDavid Popovici va înota la Memorialul „Marek Petrusewicz”

David Popovici va înota la Memorialul „Marek Petrusewicz”

Înotătorul român David Popovici va concura pe 27 şi 28 octombrie la Memorialul „Marek Petrusewicz” de la Wroclaw (Polonia).

Sportivul legitimat la CS Dinamo a plecat joi în Polonia pentru a participa la competiţia în bazin de 25 de metri, o nouă etapă a pregătirii pentru Campionatele Europene în bazin scurt de la Otopeni, din perioada 5-10 decembrie.

La Wroclaw, elevul antrenorului Adrian Rădulescu va înota patru probe: 50 m liber, 100 m liber, 200 m liber şi 50 m fluture.

Pe 7 şi 8 octombrie, David Popovici a concurat la Memorialul „Michel Bally” la Nyon (Elveţia), de asemenea în bazin de 25 de metri, câştigând patru medalii de aur, la 50 m liber, 100 m liber, 200 m liber şi 400 m liber.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Klaus Iohannis vrea un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie de un angajament mult mai ferm pentru Flancul Estic al NATO, pentru apărare, dar şi...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecină denunță un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

Forţele ruse au întreprins în noaptea trecută un nou ''atac masiv'' cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi,...
Ultima oră
Pe aceeași temă