12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportIgaş: Toleranţă zero faţă de corupţie şi faţă de corupţi

Igaş: Toleranţă zero faţă de corupţie şi faţă de corupţi

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a declarat, joi, că principiul după care îşi ghidează acţiunile este “toleranţă zero faţă de corupţie, toleranţă zero faţă de corupţi”, anunţă Mediafax.

Traian Igaş, a participat, joi, la Cea de-a Zecea Conferinţă Anuală a organizaţiilor EPAC (Parteneri Europeni Împotriva Corupţiei) şi EACN (Reţeaua Europeană a Punctelor de Contact Anticorupţie), de la Băile Felix.

EPAC şi EACN sunt parte integrantă a organismelor Uniunii Europene, cu atribuţii în monitorizarea şi controlul unităţilor de poliţie şi a celor anticorupţie din Statele Membre. Printre acestea figurează şi România, din 2007, fiind reprezentată prin Direcţia Naţională Anticorupţie, din cadrul Ministerului Public, Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă şi Direcţia Generală Anticorupţie, din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, precum şi Ministerul Justiţiei.

Joi, ministrul Internelor a avut o întâlnire cu şefii şi comandanţii structurilor subordonate din judeţul Bihor, ocazie cu care au fost abordate problemele curente cu care se confruntă unităţile respective, cât şi alte subiecte din sfera de activitate.

Ministrul Traian Igaş a vizitat punctele de trecere a frontierei de la Borş şi Salonta, precum şi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, unul dintre cele mai moderne sedii de poliţie din România.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă