3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSportIanis Hagi a rămas fără antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Felice Mazzu a fost demis!

Sub conducerea lui Mazzu (53 ani), numit în funcţie înaintea acestui sezon, Genk a suferit şase înfrângeri de la începutul acestui sezon, aflându-se pe locul 10 în clasament după 15 etape.

Nici în Liga Campionilor evoluţiile nu au fost mai bune, Genk aflându-se pe ultimul loc în grupa sa, cu un singur punct.

“Tendinţa din cursul ultimelor săptămâni este din ce în ce mai negativă, iar conducerea clubului nu mai este convinsă că staff-ul tehnic actual mai poate schimba lucrurile. Clubul a ţinut cont de faptul că echipa este în reconstrucţie după câştigarea titlului de campioană, însă diferenţa între calitatea intrinsecă a grupului de jucători performanţele obţinute este prea mare”, se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Genk.

Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de secundul Domenico Olivieri, asistat de Kevin Van Dessel, adaugă campioana Belgiei.

Presa belgiană avansează numele lui Wouter Vrancken, actualul antrenor al formaţiei KV Mechelen, ca posibil înlocuitor al lui Felice Mazzu la Genk.

Cele mai citite

Ucraina a fost atacată în timpul nopții cu 23 de drone de luptă rusești și de o rachetă

Ucraina spune că teritoriul său a fost vizat în timpul nopţii de 23 de drone de luptă ruseşti, precum şi de o rachetă, informează...

Ministrul Apărării: Există posibilitatea antrenării de militari ucraineni în România

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a afirmat că există posibilitatea antrenării de militari ucraineni pe teritoriul României, în multiple domenii."Eu am fost la Londra...

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, vine în România

Adina Vălean, comisarul pentru transporturi al Uniunii Europene, va efectua, în perioada 7-8 decembrie 2023, o vizită oficială la București. În ziua de 7 decembrie,...
Ultima oră
Pe aceeași temă