Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gheorghe Hagi (Foto: Radio Cluj)

Hagi se gândește să candideze la Președinția României

Gheorghe Hagi a declarat, pentru Digi 24, că se gândește să candideze la Președinția României și a afirmat, mai în glumă, mai în serios, că ar fi putut avea deja această funcție, dacă și-ar fi dorit-o.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

17.04.2018 - 10:16

Dialogul dintre Hagi și jurnalistul care i-a luat interviul, pe tema unei eventuale funcții politice, a fost următorul:

"Vi s-au propus funcții?"

"Deocamdată nu, pentru că nu mi-am dorit. Întotdeauna mi-a plăcut să fac partea tehnică, niciodată nu mi-am dorit să fiu președinte. Probabil că dacă îmi doream, eram. Poate peste vreo 10 ani. Ne mai gândim".

"La ce?"

"La funcție"

"Președinte la FRF sau...?"

"Eu știu? Nu știu. Vedem. Să mai treacă patru-opt ani și vedem. Vom vedea ce se întâmplă cu antrenoriatul și vom vedea după aceea. La un moment dat, te saturi".

Comentarii

loading...