22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSportGrapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este "domnul Filipescu"

Grapini: Noul şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este “domnul Filipescu”

Ministrul delegat pentru IMM-uri şi turism, Maria Grapini, a declarat luni că l-a numit şef la Autoritatea Naţională pentru Turism pe “domnul Filipescu”, care provine din mediul de afaceri, scrie Mediafax.

“Avem un nou şef la Autoritatea Naţională de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri”, s-a rezumat Grapini să spună după o conferinţă de presă.

Ea a fost vizibil iritată în momentul în care reprezentanţii presei au cerut mai multe detalii despre şeful autorităţii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

Citeşte şi Cum vrea Grapini să pună pe picioare turismul

“Nu ştiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i ştiu prenumele… domnul Filipescu şi vine din mediul de afaceri”, a continuat Grapini, menţionând că CV-ul este postat pe “site”, fără să menţioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regăseşte CV-ul “domnului Filipescu”, dar ca şef al Autorităţii Naţionale pentru Turism este menţionat, într-adevăr, Răzvan Filipescu.

Decizia primului ministru de numire a preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Turism a fost publicată în Monitorul Oficial din 25 aprilie. Filipescu are rang de secretar de stat.

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă